Pastoralni Centar Varaždinske biskupije Ludbreg

Petra Zrinskog 1
42230 Ludbreg
Tel: 042/352 098
Mob: 091/527 0700
E-mail: pc-ludbreg@biskupija-varazdinska.hr

O centru

Pastoralni centar raspolaže s 2.200 četvornih metara korisnog prostora. U njemu je uređeno 20 soba za boravak, nekoliko dvorana različite veličine, kuhinje i blagovaonice, kapele te ostalih prostorija koji služe za potrebe župe i svetišta te za razne druge biskupijske evangelizacijske i pastoralne potrebe i susrete.
Prostor Centra je uređen i namješten po najsuvremenijim standardima. Svaka od 20 soba, koje mogu biti jednokrevetne ili dvokrevetne (po potrebi i trokrevetne, s pomoćnim krevetom) opremljena je vlastitim sanitarnim čvorom (wc-om i tuš kabinom). Grijanje se u svakoj sobi može prilagoditi osobnim potrebama. Čitava kuća pokrivena je besplatnim bežičnim wi-fi signalom.

Na raspolaganju su i dvorane za predavanja i susrete ili rad u manjim skupinama, suvremeno opremljena kuhinja i blagovaonica te kućna kapela za slavljenje euharistije, meditacije ili klanjanje.
Centar raspolaže i s tridesetak parkirališnih mjesta u vlastitom dvorištu.

Od dana otvorenja i blagoslova, 1. rujna 2014. godine, Centrom je upravljao i o aktivnostima vodio brigu župnik i upravitelj Svetišta msgr. Josip Đurkan a od 10. ožujka 2017. g. ravnateljem Centra imenovan je preč. mr. Josip Koprek. Voditeljica Centra od 1. siječnja 2018. je gospođa Željka Majcen.

U tijeku je uređivanje dodatnih soba u potkrovlju zgrade čime će prostor Centra moći ponuditi sadržaje i za veći broj korisnika.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika